torsdag 2 juli 2009

Sleeping in my car

Jessie har löpt i ett par veckor nu.
Jag pratade med J i morse, som är i Danmark och jobbar, och sa att snart är det höglöp på gång. Hon springer omkring och trycker upp rumpan mot Joey, som är kastrerad, hela tiden.
Uppenbarligen så är hon så het att hon tar vad som helst på fyra ben som rör sig.
Trots att Joey är kastrerad så har dom lyckats "para" sig nästan varje gång, men den här gången ska dom bara inte lyckas har jag tänkt.

Eftersom jag är själv hemma så delade jag upp hundarna när jag skulle duscha, det är ju svårt att ha koll därifrån.
Jag gjorde mig iordning och pep iväg till jobbet.
När jag sitter i bilen och pratar med mamma i telefonen så hör jag att någon av dom skriker till och att dom börjar tumla runt därbak.
Vad i helvete! I bilen?!

Jag kör av och ställer mig vid sidan av vägen, springer och öppnar bakluckan och där ligger dom, i ett virrvarr av svansar, ben och en stor snopp, med förvånade uttryck i ansiktena.
När hundar parar sig så får hanen som en "klump" vid roten av snoppen som fastnar i tiken. Om tiken försöker gå iväg så kan hon skada hanen. Hundarna kan tydligen sitta fast så här i flera minuter, jag vet inte hur länge men säkert upptill en kvart.
Jag var lagom sugen på att stå där och vänta kan jag säga.
Joey låg ner halvt på rygg med ena benet uppe i vädret och försökte komma loss. Jag fick trassla ut ben och svansar och försöka vända dom rätt. Till slut så stod dom med rumporna mot varandra och såg fåniga ut.
Så där stod jag lätt stressad och svettig på väg till jobbet och försökte lugna ner vovvarna och väntade på att dom skulle lossna.
Härlig start på dagen!

1 kommentar:

Annapanna sa...

HA HA, UNDERBART!
GLÖMMER ALDRIG NÄR COCOZ TRYCKTE UPP SITT SKÖTE MOT ZUMO SOM DÅ BÖRJA TORR JUCKA I LUFTEN TILL COCOZ FÖRTJUSNING OCH BÖRJA SKRIKA SOM EN STUCKEN GRIS TROTS ATT HON INTE FICK "STOCK"...

HOHOHO!